Ida Maria + Support: Bobby Conn (US)

Hele Norges rockedronning Ida Maria er tilbake, akkurat som den lunefulle islandske vulkanen andrealbumet ‘Katla’ er oppkalt etter. Katla er spilt inn i Los Angeles og produsert av stjerneprodusent/artist Butch Walker (Pink, Weezer, Hot Hot Heat). Og det er nettopp i møtet mellom boardwalken på Venice Beach og Hurtigrutekaia på Nesna denne plata kommer til liv.

Vi slutter oss til konklusjonen fra Musikknyheter.no; Et sterkt comeback av en sterk dame. Velkommen tilbake Ida Maria!

[Bilde]


Bobby Conn
Som tidenes oppvarming til Ida Maria kan vi by på kulthelten Bobby Conn! Forvent en herlig blanding av glam, punk, psykedelia, kabaret og disko, der rockeklisjeene aldri er langt unna. Han er blitt kaldt rockens Michael Moore, og huskes av mange for sin pastisj over Jackson 5, ledsaget av den vanvittig morsomme videoen der han danser rundt i 1970-talls treningsdress foran et utvalg av Chicago-kjendiser og wannabees i sitt oppgjør med det moralistiske USA.

Bobby Conn på youtube

‘Bobby svikter aldri. Når vinteren herjer, fortauene er enten slush eller skøytebane og vinden uler gjennom gatene, kan man alltid stole på at Conns skarpladde kjeft varmer deg opp i løpet av dagen.’ (Dagbladet)

Legg til ekstern kalender…