John Dee: IDA WAALER, ROBERT RUSTAD AMUNDSEN, SINDRI (15.07.11)

[Bilde]

15.Juli er dagen !! Skjeldent man får så mye for penga, tre konserter og ett show utenom “normalen” ;) Da spiller nemlig Ida Waaler, Robert Rustad Amundsen og Sindri på John Dee. Med seg har de Tor-Øyvind Hansen Lolland som skal male for dere. Billetter er å få kjøpt på Billettservice! :-D Håper å se deg/dere der!


Ida Waaler Hansen har en tilstedeværelse som vitner om alt annet enn en anonym artist!
Med sin særegene vokal og gitar byr hun på et ærlig og selvsikkert, samt kontrastfylt låtmateriale. Med insprirasjon fra sterke kvinnelige artister som bla : Pj Harvey, Juliette Lewis og Ani Difranco er intensitet og sårhet to stikkord du kan notere deg denne kvelden.

http://www.myspace.com/idawaalerhansen


Robert Rustad Amundsen er i ferd med å gjøre seg bemerket som en talentfull singer/songwriter med uvanlig sterk meloditeft og tekster som berører både hjerte og hjerne. Musikalsk er han tydelig inspirert av folk-legender som John Martyn og Nick Drake, uten at likheten blir altfor iørefallende. Fans av Damien Rice eller musikkfilmen Once vil også føle seg hjemme i Roberts musikalske univers.

http://www.myspace.com/robertrustadamundsen


“Ved siden av å ha vært frontfigur i rockeband som Dog Almighty og Farout Fishing, har Sindri gjennom årene skapt sitt eget univers av melankolske, akustiske landskaper blandet med sjamanistisk urkraft og inspirasjon fra et vell av sjangere, selv om hovedinspirasjonen kommer fra Rock/Metall. Dette er bakgrunnen for dype, sjelsettende tekster på norsk og innslag av strupesang. I tillegg er kunstneren Kråker med og improviserer fantastiske malerier til musikken på scenen.”

http://www.myspace.com/sindrimusikk

Legg til ekstern kalender…