Sommerskogspils i Trondhjem!

[Bilde]

Kamilligram kaster oss ut av redet, og tvinger oss til å pilse sommeren inn på egen hånd. So be it!

Som de sammensveisede skogsgjengerne vi er, klarer vi jo ikke å gjennomleve hele sommeren uten å treffes til skogspils! Hvis Kamilligram ikke møter opp, og ingen andre tar på seg ansvaret, kan det hende det blir lite lego. Da må vi eventuelt finne på en annet syssel for å tiltrekke oss folk. Jeg kan kicke i gang noen forslag:

  • Bingo: vinneren vinner en god øl påspandert av resten av hurven.
  • Nødt eller sannhet
  • “hvem er den største nerden?”: Bror/søsterparten av oss er nerder på ett eller annet område. Noen får betalt for det, noen gjør det på frivillig basis. Noen begge deler. En serie med små foredrag om det enkelte nerdeområdet, der vinneren ved avstemning får påspandert en øl av resten av skogspilsen.
  • Duplo: funker vel så bra som lego, bortsett fra at det egner seg bedre etter man begynner å bli på en solid løkkesnurr.

Forslaget om videolink til skogspils i Oslo har blitt fremmet, men jeg frykter at det kan komme til å bli litt krøkkete Er det noen som vil ha iPhonen gaffateipet til panna med åpen Skype-tilkopling til våre venner i sør, kanskje?

Undertegnede skal tidlig opp i brydlaup dagen derpå, men jeg kan være med fra scratch og sette stemningen for dere før jeg må surre videre.

Klemz og Koz!

Legg til ekstern kalender…