Konsert med Bjørn Thevik

[Bilde]

Bjørn Thevik Solo by Bjørn Thevik

Hva skal du gjøre på torsdag 14. juli?
Jeg1 skal pakke ned synthesizeren min og delaypedalen min for så å dra ned til café Mir på Grünerløkka. Først på dagen skal jeg nok ikke gjøre noe spesielt. Det er ikke før på kvelden jeg skal ha konsert, liksom. Først skal jeg ha en lydprøve. Den trenger du ikke komme på. Om du ikke har veldig lyst til det. Da må du gjerne komme. Men jeg vet ikke helt når jeg skal ha lydprøven. Det er egentlig ikke så mye å prøve. Jeg skal bare få lyd i synthesizeren.
Etter lydprøven skal jeg bare ta det rolig. Kanskje gå litt rundt på Grünerløkka. Få meg noe å spise. Drikke kaffe i det fantastiske været som jeg håper det vil bli.

Men når klokka er 19.30 så er det tid for å spille. Du sitter i salen og jeg går opp på scenen. Ønsker velkommen. Jeg sier at jeg synes at det er hyggelig at det kom så mange. For det er fullt av folk. Og alle hoier og skriker. Noen sier at folk må være stille. De vil høre. Folkemassen roer seg ned. Jeg skrur opp lyden. Har ingen anelse om hva jeg skal spille.Jeg har gjort klar en lyd jeg skal starte med, så får jeg bare skru meg videre. Jeg starter med en sinusbølge (jfr ill.). Jeg trykker ned tangentene og lyden lik glass og vann sendes ut gjennom høyttalerne.
Hvordan skal dette gå?
Kom på cafe Mir2 kl 19.30 på torsdag 14. juli 2011 for å se hvordan dette går.

1 Bjørn Thevik
2 Toftes gt. 693
3 Grünerløkka

Bjørn Thevik – synthesizer, lang delay.
www.myspace.com/bjornthevik

Legg til ekstern kalender…