Blow Out! Onsdag

Bannskap kommer til kort idet vi presenterer programmet for Blow Out!
sitt ettårsjubileum. Les og le hysterisk!

ZAS Trio
Stine Janvin Motland – solo
Holm / Høyer / Johannesen
Ken Vandermark / Paal Nilssen-Love duo

[Bilde]
ZAS trio

ZAS Trio består av bassist Per Zanussi, pianist Nils Henrik Asheim og trommis Ståle Liavik Solberg. Per Zanussi har gjort lykke med grupper som Zanussi 5 og Trespass Trio, mens Nils Henrik Asheim har pusha musikalske grenser i to konfirmasjonsaldre og sågar innkassert en Spellemanspris for det. Ståle Liavik Solberg har notert seg klappsalver bl.a. i duoen Motsol og rumperisting i topp-stemning-orkesteret til DiskJokke.

[Bilde]
Stine Janvin Motland – solo

Stine Janvin Motland er av landets ypperste vokalister og høster stadig større anerkjennelse for dette, både som den andre halvdelen av overnevnte Motsol og i andre prosjekter. Det foreventes ingen dølle standard-låter fra den kanten.

[Bilde]
Holm / Høyer / Johannesen

Saksofonist og klarinettist Klaus Holm har gjort seg positivt bemerka i grupper som Murmur, Ballrogg og ikke minst hans eget Klaus Holm Kollektif. Heller ikke bassist Ola Høyer eller gitarist Kim Johannesen er nye navn for folk som følger med på kule ting på imposcena her til lands; Høyer bl.a. gjennom trioen han har med Dag Erik Knedal Andersen og Martin Küchen, Johanessen gjennom grupper som Golden Dawn og Interlocutor.

[Bilde]
Ken Vandermark / Paal Nilssen-Love duo

Den amerikanske saksofonisten Ken Vandermark har lagd grom frijazz i et kvartårhundre, samme de råeste folka i verden og over hele kloden. Det noe slitte begrepet “Norgesvenn” er muligens forbeholdt Smokie og Bonnie Tyler, men okke som har publikum her til lands fått stifte bekjentskap med villmannen fra Rhode Island gjennom grupper som Vandermark 5, FME, School Days for å nevne noen. Paal Nilssen-Love er en salgs gudfar for Blow Out! Gjennom band som Atomic, The Thing og et utall andre har han skapt seg et ry som en av verdens lednde frijazz-trommiser.

Legg til ekstern kalender…