Blow Out! Torsdag

Bannskap kommer til kort idet vi presenterer programmet for Blow out! sitt ettårsjubileum. Les og le hysterisk!

Paal Nilssen-Love / Anders Hana
Raymond Strid – solo
Marhaug / Gutvik / Mølstad
Yunkan 10

[Bilde]
Paal Nilssen-Love / Anders Hana

Paal Nilssen-Love er trommisen som glatt klarer to dager på rad. Nå i ledetog med sambygdingen og gitaristen Anders Hana. Hana har rulleblad fra band som Noxagt, Jaga Jazzist og ikke minst hjertebarnet MoHa!

[Bilde]
Raymond Strid – solo

Trommeslager Raymond Strid nyter noe som ligner en legendestatus. han har spilt med alle de store, og er sjøl en av de store. Med en betingelsesløs kjærlighet til fri og improvisert har han dælja løs siden vi i Konsertforeninga kun var flyktige små glimt i våre fedres øyne.

[Bilde]
Marhaug / Gutvik / Mølstad

Kombinasjonen Lasse Marhaug, Ketil Gutvik og Børre Mølstad får nok ikke innpass på Allsang på Grensen med det aller første. Lasse Marhaug har fikla med elektronikk og gitt publikum aural sjokkbehandling gjennom en lang rekke konstellasjoner, som DEL, Jazkamer og i samarbeid med Maranata. Gitarist Ketil Gutvik har rukket å bli en veteran i det norske impro-miljøet, både på egenhånd, med bandet sitt No, Gutvik og som kurator for den årlige konsertserien Gutvik Ukentlig. Tubaist Børre Mølstad har blåst bl.a. i Gutviks gruppe og i No Spagetthi Edition.

[Bilde]
Yunkan 10

Årets smør på flesk på smult på fettrand er Yunkan 10. Dette svenske storbandet består av lokomotiv og saksofonist Fredrik Ljungkvist, vokalist Sofia Jernberg, Mats Äleklint på trombone, cellist Amit Sen, Klas Nevrin og Mattias Risberg på brett, Per Åke Holmlander på tuba, bassist Mattias Welin,og ikke mindre enn to trommiser; Jon Fält og Raymond Strid.

Legg til ekstern kalender…