Nordic Dharma Celebration

Velkommen til en helg av inspirasjon og indre fred.

[Bilde]

På fredagskvelden har vi muligheten til å delta i et kunstkurs ledet av Kadam Chris Heyes. Deltagerne lærer å tegne Buddha shakyamuni’s ansikt ved hjelp av tradisjonelle metoder. Å tegne Buddha’s fredfylte ansik er veldig nyttig for at sinnet vårt skal bli fredfylt og positivt. Det er ikke nødvendig å ha noen tidligere erfaring i tegning, siden alle kan gjøre dette når de har de riktige retningslinjene.

Hoveddelen av helga vil bestå av foredragene om “Sundt sinn, lykkelig liv” med Kadam Bridget Heyes, som beynner lørdag morgen og varer til lunchtid på søndag. Kadam Bridget vil gi oss praktiske og inspirerende råd om hvordan vi kan utvikle og opprettholde et fredfylt og lykkelig sinn i hverdagen. Med fred i sinnet kommer nestekjærlighet helt naturlig, og våre forhold blir mer givende og langvarige. I løpet av kurset vil hun også forklare oss metoder for å opprettholde trygghet og aksept i vanskelige situasjoner, slik at vi kan løse våre daglige problemer av frustrasjon, irritasjon og stress.

Med klarhet og humor, ved hjelp av eksempler fra dagliglivet, vil Kadam Bridget forklare oss hvordan vi kan lære vårt eget sinn bedre å kjenne. Dermed vil vi også lære hvordan vi kan frigjøre sinnet vårt fra negativitet og utdype vår positivitet. På denne måten, ved å helbrede og transformere sinnet vårt, kan vi begynne å leve våre liv i lykkelig harmoni med oss selv og andre.

Etter hvert foredrag vil Kelsang Tubchen lede oss i en meditasjon. Meditasjon er en praktisk metode til å fordype vår indre fred og vår forståelse av foredragene. Ved å ta vår forståelse av foredraget til hjertet på denne måten vil vi være i stand til å gjøre dype forandringer i vårt indre.

Denne festivalen er åpen for alle, uavhengig av bakgrunn og tidligere erfaring. Gå ikke glipp av denne vidunderlige muligheten til å ha det gøy mens du blir et bedre menneske!

Timeplan:

Fredag 23. september

Kl. 17:30 – 21:00 Kunstkurs med Kadam Chris Heyes

Saturday 24. September

Kl. 10:00 – 11:00 Foredrag med Kadam Bridget Heyes

Kl. 11:30 – 12:00 Meditasjon med Kelsang Tubchen

Lunsj og tur rundt Akershus Festing (valgfritt)

Kl. 15:00 – 16:00 Foredrag med Kadam Bridget Heyes

Kl. 16:30 – 17:00 Meditasjon med Kelsang Tubchen

Kl. 19:00 Chanted prayers, puja – ‘Offering to the Spiritual Guide‘ with Tsog

Søndag 25. september

Kl. 10:00 – 11:00 Foredrag med Kadam Bridget Heyes

Kl. 11:30 – 12:00 Meditasjon med Kelsang Tubchen

Lunsj

Legg til ekstern kalender…