Hvile og refleksjon - Helgeretreat

Lørdag 3. og søndag 4. september (kl. 10:00-16:30 begge dager)

[Bilde]

Hvil, reflekter og oppdag hvordan du kan nyte freden som finnes i ditt eget sinn. Enkle, ledede meditasjoner for et fredfullt sinn, med tid til å hvile og reflektere.

Skru av mobilen, trå vekk fra dine vanlige travle rutiner, opplev stillhet og kom i kontakt med ditt dypere jeg.

Denne retreaten vil finne sted på Buddhist-senteret, og mellom meditasjonene kan du hygge deg med å spasere rundt på Akershus Festning eller Aker Brygge, begge i nærheten, mens du fortsetter med dine egne kontemplasjoner.

I løpet av retreaten vil det være en rekke enkle og ledede meditasjoner som vil hjelpe oss til å utvikle fred i sinnet. På begynnelsen og slutten av retreaten vil det være korte foredrag med praktiske metoder for å hjelpe oss til å føle oss opplagte og inspirerte, mens vi takler det stresset livet fører med seg når vi kommer hjem igjen.

Denne retreaten passer for alle erfaringsnivåer, også hvis du aldri har meditert før. Du trenger definitivt heller ikke være buddhist for å være med på, eller for å dra nytt av retreaten. Har du mer erfaring med meditasjon, kan du ta dine meditasjoner og refleksjoner til et dypere nivå i de fredfulle omgivelsene på Buddhist-senteret.

I løpet av helgen vil det bli tid til å nyte stillhet, tid til å være ute i naturen og tid til å hygge seg med andres selskap.

Vær vennlig å ta med deg noe vegetarisk å dele for lunsj på lørdag & søndag.

Undervisning på engelsk.

Pris: kr. 500,- begge dager; eller kr. 350,- per dag (opphold er ikke inkludert i kursavgift).

Legg til ekstern kalender…