Øyanatt: Get Dancy! Live: NOMBER 5s! (verdens beste band)

Photobucket

Tradisjonen tro avslutter Get Dancy! Øyauka med en gigantisk fest på lørdagen. De siste månedene har vært helt vanvittige for oss. Fra fireårsjubileum med hundrevis av ballonger fallende fra taket til Oslo Live-booking hvor vi spilte i et digert tårn 5 meter over bakken.

Nå er det tilbake til gode gamle Parkteatret for å sparke i gang en hektisk høstsesong. Vi skal denne høsten eksportere konseptet til både Bergen og Trondheim, men først ut er det altså Øyafesten vår, og dit har vi booket verdens beste band.

Skjønt, alle vet kanskje ikke hvem de er, dette verdens beste band. Vi siterer fra vår favoritt dørvakt/indieprins/DJ/popk​onnosør Kjetil Sandlunds legendariske artikkel om Norges beste band:

“Hva som er bra musikk kommer aldri til å handle om salgstall. Det vil alltid handle om hva musikken betyr for hver enkelt, møtet mellom musikk og lytteren og de følelser som oppstår i dette møtet. For noen vil dette skje i møte med musikken til for eksempel Bon Jovi, for jævlig mange faktisk (merk: utsolgt Ullevål). For noen få, sånne som meg, skjer dette i møte med musikken til Nomber 5s. Det er dette som gjør Nomber 5s til Norges beste band i følge meg og min subjektivitet. De er bandet som gir meg lyst til å danse med gode venner ut på morgenkvisten, som gir meg følelsen av en mindre komplisert verden. Ja, de gir meg ideen om lykke rett og slett.”

Les mer her:
http://furoreiharare.com/a​rticle.php?article_id=1117

Obligatorisk opplytting:
http://open.spotify.com/al​bum/2aVz9mWPukm6b4UZGktiJu

Fyttirakkern som vi gleder oss. Sees, a!

Legg til ekstern kalender…