Blow Out! Lørdag

Vi vet at du er trøtt etter tre dager på jazzfylla, men du må gå hit sjøl og vi skal dit med deg. Velkommen skal du være til den siste konsertdagen under årets feiring av bra folk og god musikk!

[Bilde]


SAKA


Jon Rune Strøm – Kontrabass
Kristoffer Alberts – Saksofoner
Dag Erik Knedal Andersen – Trommer



De tre ungfolene i SAKA leverer knallhard improjazz av beste sort. I fjor høst deathjazzet powertrioen en forrykende minnekonsert for den amerikanske saxofonisten Noah Howard på Sound of Mu og denne våren slapp de langspillern POSH?! på den britiske impro/frijazz-labelet FMR. Gutta har i løpet av de siste årene spilt med alt som kan krype og gå av jazzmusikere i Stor-Oslo og omheng. Denne lørdagen spiller de sammen og vi lover høylydte utrop og dåning blant improentusiastene på Mir.


www.knedalandersen.com


Lasse Marhaug / Joke Lanz


Støyguruen og Osloværingen Lasse Marhaug har invitert sin kollega Joke Lanz til en unik duo som bruker platespillere og elektroniske dippedutter for for å frike oss ut og sette oss på plass. Sveitseren Joke Lanz jobber og bor i Berlin under alter egoet Sudden Infant, som i korte drag lager en helt unik “støypoetri” ved hjelp av blant annet platespillere, leker, mikrofoner, tapelooper og vokal. Dette mestermøtet kan ikke betegnes som annet enn fysisk lydpoesi møter epeleptiske støykaskader. Fett!


www.suddeninfant.com
www.lassemarhaug.no


Streifenjunko + Sidsel Endresen


Bak navnet Streifenjunko finner vi to av de mest spennende improvisatørene i den yngre norske garde, Eivind Lønning og Espen Reinertsen som trakterer tenorsax, klarinett og trompeter. På Blow Out!-konserten tidligere i år fikk vi se hvordan de har spesialisert seg på alternative teknikker basert på akustiske lyder fra horna. For anledningen spiller de sammen med Jazzlegenden Sidsel Endresen som vi tidligere har sett sammen med Humcrush på Deathjazz. Så det er bare å sette seg til å lutre øra når denne trioen serverer top notch impro.


www.streifenjunko.no
www.sidselendresen.com


Aus


Johannes Bauer – Trombone
Clayton Thomas – Kontrabass
Tony Buck – Trommer


Som den siste konserten under årets feiring av Blow Out! presenterer vi en spennende trio bestående av australsk bassist og trommis, som begge er bosatt i Berlin i improvisert samspill med den utagerende tyske trombonisten Johannes Bauer. Fra denne ekspressive trioen kan vi forvente oss to prikker over i-en og en uforutsigbar avslutning på en fantastisk improfestival på Café Mir i Oslo. Det er dessuten fare for å at man drar litt på smilebåndet når “Hannes” Bauer drar av på trombona si. Løp og kjøp!


www.johannes-bauer.net/<br />
www.myspace.com/doubleclayt… />

Legg til ekstern kalender…