infiniteloop release party (supp.: Caves of Steel & Iki Sounds)

Infiniteloop har fengslet hovedstadens konsertpublikum siden tidlig 2010 med sin mørke og episke indierock, inspirert av band som The Cure, The National og Joy Division. Bandets selvtitulerte debut-EP ligger klar i platehyllene i løpet av august og er allerede plukket opp for distribusjon i Storbritannia. Til høsten venter en serie konserter i både inn- og utland, men først blir det slippfest på John Dee!

[Bilde]
Med seg på denne begivenheten har bandet alliert seg med to spennende musikalske gjester. Caves of Steel er en instrumental post-rock-kvartett som beveger seg i et musikalt landskap som deles av inspirasjonskilder som Mogwai og Explosions in the Sky_.
Deres første demo, “Dear Satan”, ligger på Spotify, iTunes og rundt omkring på nettet. Caves of Steel er akkurat ferdig med 5 spors EP som kommer på vinyl til høsten.
full" width=“600” height=“400” src=“https://imgproxy.underskog.no/Rh1VL5O4gk2jlDH1s6lRMz5QK65DespTS6btvHaU5Ds/expires:1715299200/width:600/quality:85/plain/s3://bilder/bilder/238634” data-image-id=“238634” loading=“lazy” filter-used=“LegacyImageFilter” modal-on-click=“image” />

Ida Iki er kanskje mest kjent som gitarist fra rockebandet Cyaneed, men det siste året har hun også begynt med et soloprosjekt kalt Iki Sounds. På scenen har hun med seg instrumenter som iPhone, iPad og Monome, og sammen med frk. Iki og gitaren, blir dette en herlig kombinasjon som ender opp med behagelig og beatbasert elektronisk musikk. Er du fortsatt nysgjerrig på hvordan dette høres ut? Kom på John Dee 15. september!
[Bilde]

Legg til ekstern kalender…