Jonas Alaska - Slippfest

[Bilde]

Jonas Alaska (født 1988) fra Åmli i Aust Agder slipper sitt selvtitulerte debutalbum fredag 16. september på Jansen Plateproduksjon. Albumet er innspilt i Cabin Recorders med Thom Hell og Even Ormestad (Jaga Jazzist) som produsenter. Jonas Alaska er tross sin unge alder en utrolig dyktig tekstforfatter og låtskriver med et særegent uttrykk og en sterk stemme. Etter en rekke konserter og spesielt by:larm i februar har mange fått øynene opp for talentet fra sør. Jonas er som direkte følge av de konsertene allerede booket til mange av sommerens store festivaler som Øya festivalen.
Artister som Paul Simon, John Lennon og Bob Dylan blir ofte nevnt som referanser til Jonas Alaska sin musikk, men som Arendals Tidende skrev om 22 åringen: Selv om han har trange bukser, munnspill, boots og gitar, er han ingen Dylan-kopi. Jonas Alaska har sitt eget særpreg, og sin egen musikk, også passende til den tid vi lever i.
Albumet består av 10 egenskrevne låter som stort sett er skrevet de to siste årene. Låtene varierer mellom hjerteskjærende viser, ballader med fengslende harmonier og uptempo låter med elementer av americana, folk og pop. Alle med et originalt uttrykk, både lyrisk og melodisk. Alaskas lyrikk beveger ofte seg mellom temaer som kjærlighet, politikk og tragedier til de helt enkle tingene i livet som alle kan kjenne seg igjen i.

Vi gleder oss!

Aldersgrense 18 år

Legg til ekstern kalender…