Ugress

[Bilde]

Lørdag 3. september står Ugress med sitt visuelt eksplosive liveshow på scenen i Parkteateret, Oslo. Hyper-energisk og skrekk-musikalsk-entusiastisk vitenskapsmann Gisle Martens Meyer på elektronikk har med seg slagverker Nasra Ali Omar (Mari Boine, Ost & Kjeks, Nasra & Gaute) og gitarist Thomas T. Dahl (Krøyt, Ephemera, Dingobats).

Aktuell med film og EP

Samtidig slippes EP’en ‘Wulfhöken Spaceport Cafeteria’ fredag 2. september, den tredje EP’en av i alt 4, fra en oppkjøring til fullt album ‘Planet U’ som slippes 11. november. Albumet fullfører 2011 som Ugress’ 10 års jubileum som plateartist. Samtidig har ‘Filmen om Pushwagner’, med all musikk av Ugress, kinopremiere 1. september. Et intensivt portrett av kunstneren Hariton Pushwagner, regissert av Even Benestad (Alt Om Min Far).

Ugress

Ugress slo gjennom med sin filmatiske elektronika i 2002 med albumet Resound og singelen Loungemeister, og har gjennom flere album og utallige film-oppdrag vokst seg til en særegen og populær leverandør av musikk til film og TV i Europa, krydret med sjeldne, eksklusive konserter. Ugress Live har et intenst og energisk filmatisk og visuellt uttrykk, ofte sammen med spennende gjesteartister.

Gjesteartister Parkteateret

Nasra Ali Omar har fungert som fast trommeslager og perkusjonist for Ugress de siste årene. Hun er utdannet slagverker ved musikkkonservatoriet i Tromsø, og har spilt med et stort spenn ulike artister fra Mari Boine til Ost & Kjeks. Hun er nå aktuell med turné i Russland, med fremføring av nykomponert musikk til stumfilmen Metropolis. Thomas T. Dahl er utdannet jazzgitarist fra NTNU, og har en lang karriere innen norsk pop og jazz miljø, fra Krøyt og Dingobats, til pop-fenomenet Ephemera.

Legg til ekstern kalender…