FIRE OSLO PRESENTS ENKA RELOADED - THE VILLA DANCING OSLO 26 AUG

FIRE PRES. ENKA RELOADED – THE VILLA OSLO

[Bilde]

MAIN ROOM : DJ OLLE ABSTRACT

SWEAT SHOP : DJ DEADSWAN

FIRE OSLO – DIRTY DIRTY DANCING SINCE 2005

CC 120,- 23.00 – 03.00 ALDER 23 ÅR

ENKA

Lå der THE VILLA & HELLS KITCHEN ligger nå og var i over 10 år (1987-95) den beste klubben for skeive og deres venner i byen. Enka var den orginale kjellerklubben i byen. Vi lover dype dykk i platesamlinga til både Olle & Deadswan.

THE VILLA

Ble i 2009 kåret til en av verdens beste klubber. Mye på grunn av lyden, intimiteten og selvfølgelig bookingen. I dag er det Nils Noa som sørger for bookingen og klubben har gjennomgått en fantastisk renovering med fokus på bedre bar kapasitet og større dansegulv. At klubben også har sansynligvis har byens beste FUNKTION ONE anlegg bør nevnes. www.funktion-one.com

www.olddjmag.com?op=top100c…

Velkommen til en unik fredag i Oslo!

OLLE

Har spilt plater på klubber i Oslo siden 1992. Som barn av 80-tallets hip-hop ligger funken i bånd hos Olle. Opp igjennom årene har det blitt spilt og danset på klubber i tre verdensdeler. Svett deep house, snerten techno, funky rytmer, ærlig disco og fine edtis får folk til å danse. Ved siden av å spille opp til dans rundt omkring på denne klode har han hatt sitt ukentlige program på Nrk P3 i hele 14år !

www.nattogdag.no/musikk/art… m-olle-abstract

DEADSWAN ICONOCLASTIC

I ti år har skeive, streite og de midt i mellom stimlet sammen på dansegulvet til Iconoclastic, klubbkonseptet har hatt fast plass på THE VILLA i mange år. Vi digger Iconoclastic og deres valgspråk:

«Vi nekter ingen å danse etter vår pipe…», er beskjeden fra Iconoclastic. Når Deadswan slipper seg løs er det ingen som bryr seg om sjangere. Det lefles og mikses med alt. Fra ren synth og electro, til klassisk italo og nu-wave pop. Resultatet blir uansett det samme: Du danser. Hardt, ekstatisk og lenge.

homopopaganda.blogspot.com

Legg til ekstern kalender…