Dans for voksnes MEKKEKLUBB – for alle som ikke har særlig peil, men synes det er gøy likevel!

Enda flere superpopulære mandagsmekkedager på NOTAM ca hver tredje uke.

Vi hakke noen konkret plan for våren, men slikt det kan fort oppstå! Ellers er det bare å komme drassende på ting eller idéer man kan gjøre no med.

Det er som regel noen der som har lang fartstid med å rote det skikkelig til for seg, så står du fast, forstår de i hvert fall hvordan du har det. Ofte kan de hjelpe også. De vet hvilken ende av loddebolten du skal holde i og mange, mange andre nyttige ting. Særlig hvordan man skal hygge segmens man mekker. Men det er ikke noe service-verksted, altså. Skal du få noe reparert, må du gjøre jobben sjøl.

I tillegg til ekspertisen har vi kaffe som ikke er så veldig sur, te, kapteinkjeks, tinn og loddebolter. Og ikke minst noen nokså rikholdige kasser med komponenter. Du tar med de andre tinga du trenger, og putter litt spenn på et syltetøyglass for å betale delene du trenger. Vanligvis noe mellom en tier og en hundrelapp. Også kan man sjølsagt låne, få eller kjøpe deler og verktøy av hverandre.

Vi starter KLOKKA SJU! og holder på til vi ikke gidder mer. Da er det for seint å komme. Ellers ikke. Det er åpent og gratis for alle, og ingen påmelding trengs.

Høsstens datoer er:

9.September
30.September
21.Oktober
11.November
02.Desember
23.Desember

NOTAM sine lokaler finner du i Myren, på vestsida av Akerselva. Følg gangvei sørover fra Bentsebrua eller nordover fra Vøyenbrua. Inngangen ligger inni kroken før Norges Sjakkforbund.

Kart her

Alle dager fra klokka 19.00 • Gratis, åpent for alle.

Legg til ekstern kalender…