Dans for voksnes MEKKEKLUBB – for alle som ikke har særlig peil, men synes det er gøy likevel!

Enda flere superpopulære mandagsmekkedager på NOTAM ca hver tredje uke.

Vi hakke noen konkret plan, men slikt kan fort oppstå! Bare å drasse med seg ting eller idéer man kan gjøre no med.

Det er som regel noen der som har lang fartstid med å rote det skikkelig til for seg, så står du fast, forstår de deg. Ofte kan de hjelpe også. Hvordan det er å drikke kaffe for seint på kvelden, og sånt. Men det er ække no service-verksted, altså. Du må reparere tinga dine sjøl.

I tillegg til ekspertisen har vi altså den kaffen, te, kapteinkjeks, tinn og loddebolter. Og ikke minst noen kasser med komponenter. Du tar med resten av det du trenger, og putter litt spenn på et syltetøyglass hvis du tar deler. Vanligvis noe mellom en tier og en hundrelapp. Også kan man sjølsagt låne, få eller kjøpe deler og verktøy av hverandre.

Vi starter KLOKKA SJU! og holder på til vi ikke gidder mer. Da er det for seint å komme. Ellers ikke. Det er åpent og gratis for alle, og ingen påmelding trengs.

Vårens datoer er:

09.01
30.01
20.02
13.03
03.04
24.04 – siste mekkeklubb på NOTAM i vår
15.05 – med forbehold om at vi finner et sted å ha det
05.06 – med forbehold om at vi finner et sted å ha det

NOTAM flytter 1. juni, så vi veit ikke hvor de to siste mekkeklubbene skal være ennå.

NOTAM sine lokaler finner du i Myren, på vestsida av Akerselva. Følg gangvei sørover fra Bentsebrua eller nordover fra Vøyenbrua. Inngangen ligger ikke lenger inni kroken før Norges Sjakkforbund, men et sted på langveggen mot parkeringsplassen.

Kart her

Alle dager fra klokka 19.00 • Gratis, åpent for alle.

Legg til ekstern kalender…