LEMUR - Grenager/Habbestad/Tafjord/Duch

Lene Grenager cello

Bjørnar Habbestad fløyte

Hild Sofie Tafjord horn

Michael Francis Duch kontrabass

[Bilde]

Gå ikke glipp av denne sjansen til å oppleve denne supre kvartetten på nært hold i stuene på Biermannsgården! Disse folkene betyr utrolig mye for norsk improvisasjonsmusikk, og har med ulike baser i Oslo, Bergen og Trondheim vært med på improscenens utvikling og opptur de siste årene. Med LEMUR binder de impro-Norge sammen – og spiller rundt om i verden også! Møteplikt!

Boblende med stille intensitet, søker den norske kvartetten Lemur mot kammermusikkens verden med sine kollektive improvisasjoner. Den uvanlige kombinasjonen av instrumenter gjør at ensemblet har en helt særegen klang som man sjelden hører. De fire musikerne skaper poetisk musikk og vakre lydlandskaper i sine improvisasjoner. Uten å jobbe med konvensjonelle strukturer, lar Lemur musikken vokse ut fra det som føles nødvendig i øyeblikket. Lemur startet i 2006 og siden debuten i Trondheim har de spilt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Holland, Taiwan, Macau, Kina, England og Skottland. De to albumene de hat gitt ut på +3db har blitt svært godt mottatt. Lemur har samarbeidet med Paul Lytton, Julia Eckhardt, Mats Gustafsson, Amit Sen, John Hegre, Dickson Dee, Trondheim Sinfonietta, N Ensemble og Tom Løberg. De var også med på punkpoeten Patrick Fitzgerald sin utgivelse “Spirit of the Revolution” 2007.

http://www.myspace.com/quartetlemur

Konserten begynner kl. 20.00 presis – dørene åpner allerede 19.40 med kaffe og snask på bordet. Konsert nr. 107 i serien bidrobon arrangert av Drivhuset med støtte fra Norsk Kulturråd og Bydel Sagene.

Velkommen!

Legg til ekstern kalender…