JODDSKI M/STAALFROKÖST + SUPPORT: DANNYBOY & PUMBA

[Bilde]

Joddski var tidligere kjent som Jørg-1, 50% av Norges legendariske og banebrytende hiphop duo Tungtvann, sammen med makker Poppa Lars. Tungtvann var et av de første norske hiphopgruppene til å slå igjennom på det norske språket og rakk å spille flere hundre konserter. Avskjedsturneen i 2007 gikk for utsolgte hus over hele landet og ble behørig avsluttet på Parkenfestivalen i Bodø.
Joddski oppsto som soloartist på Bylarm i 2009. Her var han backet av sessionbandet “Studio Live Band”, som senere har blitt om til Staalfroköst, Joddskis eget band. I 2009 gjorde han en mengde festivaler og slapp blant annet singlene til “Laisa Det Opp” og “Luremus”, samtidig som han bombarderte internett med coverlåter/tolkninger som “Booyaka Booyaka” og “Bodø State of Mind”.
Sammen med sin faste sidekick siden Tungtvanns tidlige dager, Jan Steigen ledet Joddski Team Joddski til kvartfinale i TV3s storsatsing Det Store Korslaget, før han endelig slapp solodebuten ‘Krig & Kjærlighet’ til strålende kritikker. Vår og sommer ble benyttet til heftig turnering, og høsten 2010 gikk han på nytt i studio. Denne gang i stor grad med musikerne i Staalfroköst, som sammen med produsent Eigil Berntsen ferdigstilte ‘Bensin På Bålet’ som ble gitt ut august i 2011.

Aldersgrense 18 år

Legg til ekstern kalender…