Støttekonsert for Afrikas Horn

Image and video hosting by TinyPic

Som et resultat av lange tørkeperioder er det nå erklært sultenød i Somalia. Flyktninghjelpen starter nå innsamlingsaksjon i Norge og ber det internasjonale samfunnet om 56 millioner kroner for å gi mat og husly til 60 000 personer i Mogadishu og områdene rundt i fire måneder.

- Lidelsene som vi har sett så langt, med sult, død og fordrivelse, er bare begynnelsen av en stor katastrofe som kommer til å forverres i løpet av de neste seks månedene. Avhengig av hvor mye penger vi får inn, skal Flyktninghjelpens ansatte gjøre alt vi kan for å hjelpe og forebygge at flere mennesker blir ofre for denne katastrofen, ikke bare i Somalia men også i de verst rammede områdene Kenya og Etiopia, sier Rasmusson.

I denne anledning inviteres det til Støttekonsert på Parkteatret Lørdag 1.Oktober. Samtlige billettinntekter går til Flyktninghjelpens arbeid for sultofrene på Afrikas Horn.

cc: 200,- på billettservice, også noen til salgs i døra.

Vi har den ære å presentere en nydelig og variert lineup:

Øystein Greni med venner

Siri Nilsen

Jonas Alaska

Egil Olsen

Envy

Diverse DJ’s

Vi får også besøk av en representant fra Flyktninghjelpen som vil fortelle om sitt arbeid for de sultrammede og hvordan pengene vil komme til nytte.

TUSEN TAKK TIL

Artistene

Parkteatret

Aass

Villa Paradiso

Punkt 1

Anita Wisløff

Alle andre som har hjulpet til

Kontaktperson og ansvarlig for arrangementet er Thea Glenton Raknes [email protected]

Konserten blir et av arrangementene under fanen “Dugnad for Afrikas Horn”

Legg til ekstern kalender…