Crap åppå Park - ImproTent og Kvikksølvguttene

[Bilde]

To av Norges beste improteatergrupper samles på Crap åppå Park for å gi deg improvisasjonsteater du sent vil glemme. Det er med stor glede vi kan presentere improteater på festivalen.
Med medlemmer fra både Improtent og Kvikksølvguttene ligger alt til rette for en glimrende start på «Crap åppå Park – en slags humorfestival».

ImproTent er godt kjent på Parkteateret. Med utsolgte forestillinger annenhver tirsdag på Parkteaterets Scene, og nå også på Det Andre Teatret. ImproTent ble startet i 2003, og har siden det vunnet NM i teatersport hele 3 ganger! Fra ImproTent har vi med oss Cathrine Frost Andersen og Ingvild Haugstad.

Kvikksølvguttene og Veslemøy er en improvisasjonsteatergruppe som har spilt fast for fulle hus på Teaterkjeller`n, men har nå flyttet på seg og spiller på Det Andre Teatret annenhver torsdag. De har èt stort mål om å innføre litt mer galskap i impro, og flytte grenser. Fra Kvikksølvguttene har vi med oss Lars Berrum, Olli Wermskog og Frank Ole Sætrang.

Kom å se fantastisk morsomt improvisasjonsteater på Crap åppå Park fredag 7. oktober, kl. 20.00 (presis). Dørene åpner kl 19.00 og billettpris er 80 kr (+bill.avg.) på billettservice.no og 100 kr i døra.Mer info på www.crapcomedy.no

Legg til ekstern kalender…