Oh Land (DK)

Det har vært en hel del buzz om Oh Land det seneste året. Hvem er hun? Hvor kommer hun fra? Hvordan kan denne danske dama vare så fantastisk bra uten at vi ikke hør hun på radioen hvert minutt, hver time og hver dag? Oh Lands musikk har samme unike type av uttrykk som for eksempel Tori Amos, Fiona Apple eller Florence and the Machine. Og nå er hun endelig klar for Oslo og Parkteatret!

Det rører sig om sprakende, melodiøs og sort elektropop med melankoliske og kinematiske undertoner. Oh Land begynte sine dager som ballettdanser på Danish Royal Ballet Academy men en ryggeskade ødelagte akkurat den karrieren. I jakt på sitt neste uttrykk oppdaget Nanna Øland Fabricius, som Oh Land egentlig heter, at det var i musikken hun hadde sitt hjem. Debutalbumet ”Fauna” kom 2008. Den andre og selvtitulerte skiven kom tidligere i år, og nå sitter hun i New York og jobber sammen med Dan Carey (The Kills, Franz Ferdinand, Hot Chip) og Dave McCracken (Depeche Mode, Beyoncé, AFI).
Ta sjansen og se Oh Land på intime Parkteatret, det drøyer nok ikke så lang tid før hun står på de store konsertscenene.

Legg til ekstern kalender…