SHE på Sunday Digestive Parkteateret, Oslo 23.10.2011 Klokken 19.30

23. oktober spiller SHE på Parkteateret i Oslo

Sunday Digestive kl. 19.30. cc kr. 50.

[Bilde]

SHE har vært basert i Kristiansand i litt mindre enn 2 år, og har blant annet brukt tiden på å turnere i Brasil, plassere seg godt på lokalradioen med låtene “Silly Line” og “If I was You (I would watch my back)”, samt spille i alt i fra latin-amerikanske getthoer til Agder Teater med Kristiansand Symfoniorkester.

The São Paulo Sessions

SHE er for tiden aktuell med den nye EP’en ”The São Paulo Sessions”, som presenterer en blanding av søt pop, jazz, neo-soul, reggae og hiphop. SHE representerer med dette et musikalsk uttrykk man sjeldent ser i Norge, og baner vei for en aldri så liten rytmisk revolusjon fra Sørlandet.

Ep’en inneholder 4 låter som er framført med særegen vokal – ærlig, lekent og direkte. ”Silly Line” fra EP’en, klatret seg rett inn på Radio Sør FM 98.6 spillelisten, og etablerte seg som radiohit.

23. oktober spiller SHE for første gang i Oslo, og har med seg:
Jørn Rud på perkusjon og elektronikk og Thomas Edvardsen på tangenter.


”SHE spiller den musikken som får det til å gå kaldt nedover ryggen og armene, og får deg til å føle deg varm innvendig på samme tid."

– Glenn Faannessen, Radio Sør.


“Ikke bare har hun en fin stemme, men hun kan bruke den. Hun har en del forsiringer, som bare triller rett ut av ermet. Hun har veldig overskudd og store muligheter til å gjøre seg gjeldende.”

8 av 10 poeng. – NRK Sørlandet


“Det som gjør SHE så utrolig bra; er at man nærmest kan føle at spillegleden blir formidlet gjennom høyttalerne.

Terningkast 5” – Arne Haugstad, Radio Sør.


“Jeg har alltid hørt gode ting om SHE. Den norske sanger og låtskriveren skaper en kombinasjon av jazz, hip hop, pop og reggae, og er kjent for å gjøre gode liveshows.”

Rene Muller, Journal Floripa (Brasil)


BOOKING: [email protected] v/Karmakosmetix Music

SHE MUSIC
WWW.MYSPACE.COM/SHEMUSIC
E-POST [email protected]
HÅNESTANGEN 5 • 4635 KRISTIANSAND • TLF. 971 51 034

Legg til ekstern kalender…