Ape Club/Saka - splitkonsert!

Ape Club:
Ape Club startet å spille sammen høsten 2009 og spiller originale låter inspiret av 50- og 60 talls jazz og god urtete. Bandet består av Kasper Værnes på altsaksofon, Øyvind Brække på trombone, Julius Lind på bass og Erik Nylander på trommer.

For lyd, gå inn på:
soundcloud.com/juliuslind/c…

Saka:
Saka spiller på Mir igjen! Denne gangen i forbindelse med slipp av plata “Posh?!” som utgis av engelske FMR Records. Trioen har allerede høstet gode kritikker for debutalbumet, og ble bl.a Tors plateanbefaling for oktober på nettsidene til Kongsberg Jazzfestival.

Musikerne i bandet har ved flere anledninger, på tross av deres unge alder, rukket å bli blant de fremste og mest interessante utøverne på den norske improvisasjonsscenen. Energi og trøkk er sentrale elementer i musikken. I tillegg til å spille i SAKA, er de tre også å høre i band som Cortex, Golden Dawn og Frode Gjerstad Trio. De har også turnert i store deler av Europa og USA, og samarbeidet med musikere som Paul Lytton, John Butcher, John Edwards og Raymond Strid. Gi slipp på alle hemninger, og kom på konsert med SAKA!!!!

Kristoffer Alberts – saxofon, Dag Erik Knedal-Andersen – trommer, Jon Rune Strøm – kontrabass.

Legg til ekstern kalender…