KURSSTART: 4-ukers meditasjonskurs

Meditasjonskurs over 4 torsdager fra 24. november 18:00-19:30

[Bilde]

Kurstittel: “Å perfeksjonere vår tålmodighet”

Hvordan kan vi, i våre daglige liv, finne ro og fri oss fra frustrasjonen vi føler over stadige forandringer og overveldende krav?

Når ting går galt i livene våre og vi møter på vanskelige situasjoner, pleier vi gjerne å se på selve situasjonen som problemet. Men i virkeligheten, uansett hva slags problemer vi opplever, så kommer de fra vårt eget sinn. Oppdag friheten vi faktisk har til å reagere på positive måter, selv når livet gir oss vanskeligheter og utfordringer.

“Problemer oppstår bare hvis vi møter vanskeligheter med en negativ sinnstilstand. Derfor, hvis vi ønsker å være frie fra problemer, må vi endre våre egne sinn”. Geshe Kelsang Gyatso

Dette kurset vil tilby praktiske metoder for å perfeksjonere vår tålmodighet, slik at vi kan stilne våre daglige frustrasjoner og problemer, og erfare et fredfullt sinn og det å leve uten stress. Dette er også en glimrende forberedelse til julestria.

Kurset vil også inneholde ledede meditasjoner for å transformere våre egne sinn, hentet fra boka “How to Solve our Human Problems”.

Undervisning på engelsk.

Legg til ekstern kalender…