CASA MURILO

Image and video hosting by TinyPic

I hele høst har Casa Murilo turnert Norge, og spredd sin glade indierock i fullsatte hus rundt om i Norge, fra nord til sør…. Vi er veldig takknemlig for oppsluttning vi har opplevd på konsertene i høst, og det føles godt å la gutta avslutte turneen på hjemmebane, nærmere bestemt Parkteatret i Oslo!
De siste par årene har Casa Murilo klatret målrettet oppover i den tette norske indiejungelen, og de har allerede klart å etablere seg som et av de mest aktuelle bandene innen sin sjanger. Litt på samme måte som Mumford & Sons, klarer de å skape et sjeldent, komfortabelt folkrock-driv som man ikke går lei av. Musikken oppfordrer til allsang og bærer deg av gårde, helt til du innser at det er bare å overgi seg og henge seg på den stadig voksende fanskaren til bandet som er kjent for sine
strålende liveopptredener. Det sier litt at de etter sitt klubbshow på Øyafestivalen i august, ble omtalt som Norges Beste Band i magasinet planB.

Casa Murilo vil ha med seg spesielt inviterte gjester på scenen, og vi garanterer en helt spesiell konsertlevelse litt utenom det vanlige på tampen av konsertåret.

Support: Nomber5s!

Aldersgrense: 18 år

Velkommen til en helt spesiell fest!

Legg til ekstern kalender…