Snik og Snok på månen

[Bilde]

Velkommen til urpremiere av Snik og Snok på månen 26. Nov 2011, kl 16.00 på Dramatikkens Hus i Oslo! Snik og Snok på månen er en forestilling for unge i aldern 8-13år.
Etter forestillingen følger en samtale med publikumspanel bestående av miljøvernminister Erik Solheim og 6 barn i målgruppen.

Superheltene Snik og Snok lever i sus og dus. De hylles av folket og nyter heltestatusen sin. Men en dag blir idyllen brutt, en enorm flodbølge av søppel truer verden. Skurken Skuggan, som er i ferd med å kjøre månen mot jorda, får skylden, og Snik og Snok påtar seg oppdraget med å redde jorda. Men er egentlig Skuggan skyld i forsøplingen? Vil Snik og Snok klare å redde verden fra å drukne i søppel? Og vil vi mennesker egentlig bli reddet?

[Bilde] [Bilde]

Snik og Snok på månen er en tverrkunstnerisk forestilling skapt i et fargerikt landskap av videoillustrasjoner, dans og musikk. Et visuelt, sanselig, auditativt show fra en annen planet. Velkommen!

Tema for forestillingen er hvordan jakten på materielle goder og sosial status står i kontrast til verdens voksende klimabevissthet.

Idé, konsept, koreografi og dans: Helle Siljeholm og Sara Christophersen

Tekstforfatter og historieutvikling: Marie Hafting

Video/Animasjon: Ludvig Friberg

Illustratør/Design av videolandskap: Pablo Castro

Lysdesign og teknisk sjef: Laurent Ravot

Skuespiller- og regiveileder: Nancy Mannes

Musikk og lyddesign: Sverre Eide

Scenografi: Carl Nilssen-Love og Kamilla Kotte Birkeland

Kostymedesign: Kamilla Kotte Birkeland

Dramaturgisk veiledning: Dramatikkens Hus

Turneprodusent: Dansearena Nord og Annika Ostwald.

Produsert av Siljeholm/Christophersen i samarbeid Dramatikkens hus, Teater Innlandet, Dansens Hus og National Center for Culture and Arts, Amman, Jordan.

Støttet av Kunstløftet, Nordisk kulturfond, FFUK, UD/DTS og Riksteateret

Legg til ekstern kalender…