Anne Lene Hägglund - Slippfest + Supp: Brita Lyon

Image and video hosting by TinyPic

Anne Lene Hägglund sin musikk plasserer seg med en fot i freakfolken, en fot i den klassiske popmusikken og en fot i Edit Piafs våte franske drøm. Altså er Anne Lene Hägglunds musikalske krumspring en trebeint eventyrhest som fortjener forståelse, oppmerksomhet og omtanke. Hun blander forførende melodier og harmonier i et musikalsk uttrykk som kan fylle selv det kaldeste rom til randen av varme.

I 2010 debuterte hun med Bird Cherry Grove, som av kritikere ble omtalt som interessant, nydelig og styggpent, med soleklare indiehits. Men albumet viste kanskje først og fremst en debutant med et stort musikalsk potensiale.

I løpet av prosessen med oppfølgeren har Anne Lene Hägglund arbeidet tett med musikerene i bandet sitt, og produsent Sjur Lyseid (Monzano og Little hands of asphalt) og utviklet et helstøpt lydbilde der musikk og tekst følger hverandre inn i en verden som er vakker og nær, mens du sakte nærmer deg det dystre landskapet hun vil du skal se. Med ‘Onboard’ får du utvilsomt mer interessant og intrikat popmusikk. Denne gang med et mørkere og renere uttrykk, men fortsatt med en underfundig og magisk realisme i behold.

Legg til ekstern kalender…