Sunday Digestive´s Julespesial: Handsome Devils + The Hallingtons

I anledning slutten av høstsesongen på SundayDigestive ønsker vi i tradisjonen tro å invitere DEG på vår julefest! En kveld med mye bra musikk, mye bra folk – og en perfekt avslutning, begynnelse eller avkobling fra julestria. Vi er stolte av å presentere to band som begge har tilknytning til huset. Første band – The Hallingtons – går på rundt 21:00. Etter konsertene snurrer SundayDigestive jentene Hanne og Anette plater. Vi gleder oss stort til denne kvelden og til å samle tidligere artister, gode venner, venners venner og famile. Så spre det gode ord, puss søndagsskoene, skaff deg fri fra jobb og stryk en 50-lapp til døra. – Kanskje blir det også et juletre?
SundayDigestive presenterer:

THE HALLINGTONS

- omtalt som ‘New punk rock sensation’. Et punkrock band inspirert av band som The Ramones, Social Distortion, Queers, Teenage Bottlerocket osv. De hadde offisiell debutkonsert på Crossroads i august der de spilte sammen med Los Plantronics og Lost Acapulco (MEX).
1-2-3-4!!
Anders Hallington: Vokal
Jørgen Hallington: Gitar
Tor Egil Hallington: Trommer
Knudi Hallington: Bass

www.myspace.com/hallingtons

THE HANDSOME DEVILS

‘The Handsome Devils’ er Halden bandet som spiller utvalg av de beste og råeste melodiene som Johnny Cash er kjent for. The Handsome Devils har valgt å gå helt tilbake til røttene i Johnny Cash’ musikk. Bandet bruker samme enkle instrumentering og arrangement som Cash selv gjorde da han slo igjennom som en av de fire store SUN Studios i Memphis – sammen med Elvis Presley, Roy Orbison og Jerry Lee Lewis. Dette blir ekte, hardcore 50-talls ”boom-chicka-boom”.

Johnny Cash: Big Daddy
Arne Ærtnes: Ståbass og kor
Ned Leukhard: Trommer
Omar: Akkustisk gitar og kor
Kjell Pop: boom chicha boom- gitar, lap steel og kor

Legg til ekstern kalender…