Ost & Kjex + Mungolian Jet Set - Julekonsert! + DJ Robin

I fjor stod Parkteatret på hodet og svetten bokstavligtalt rant av veggene da Mungolian Jet Set og Ost & Kjex stakk hodene sammen og holdt en 2 og en halv times lang konsert med et avlutningsnummer som talte 24 musikere på scenen. Lista er ikke lagt så mye lavere denne gangen. Ost&Kjex har med seg Robin fra Trulz&Robin som elektronisk forsterking, blues maestro Arild Hammerøe på gitar, Tore Bervik på perk og selvfølgelig sine venner fra The Traces gospelkor. Mungolerne stiller med sine pikante kordamer The Mungonettes, Tore Breivik på perk samt lover en musikalsk overraskelse på høyde med rosinen i julepølsa!! Robin er også kveldens dj med lomma full av house.

Mungolian Jet Set slapp sitt tredje album og sin egentlige debut plate i høst. ”Schlungs” er en fantastisk og fantasirik plate som uanstrengt blander kosmisk disco, hi-fidelity pop, house og breakbeats. Lovordene har haglet fra musikkpressen:

“It’s out there but accessible with a touch of genius about it.” (4/5 Mixmag)

‘Schlungs does nothing to diminish Mungolian Jet Set’s reputation as one of the most genuinely entertaining acts around’ (4/5 RA)

Ost&Kjex er nettopp ferdige med å produsere fire låter til den nye Nils Bech skiva og er i gang med å lage nytt album. 2012 står i Camembertens tegn sier Osten. 27. januar er kjeksens dag sier Kjexen. Mye kan tydeligvis skje.

Billett service Bill.: 200,- (+billettavgift)

Legg til ekstern kalender…