Nordisk Dharma-feiring i Stockholm

[Bilde]

Lykke, Visdom, Indre Ro – Buddhisme for det moderne liv: Den nordiske Dharma-feiringen arrangeres hvert år av Dharma-sentrene i de nordiske landene, med Buddhist-lærere fra Storbritannia som også kommer for å være med. Det er en glimrende mulighet til å møte mennesker fra de nordiske landene og andre land, som er interesserte i de praktiske fordelene ved meditasjon.

På fredag kveld vil man ha mulighet til å delta på et kunst-kurs som holdes av Kadam Chris Heyes. Deltakerne vil lære hvordan man kan tegne ansiktet til Buddha Shakyamuni ved hjelp av tradisjonelle metoder. Å tegne det fredelige ansiktet til Buddha er veldig nyttig for å gjøre våre egne sinn fredfulle og positive. Det er ikke nødvendig å ha tidligere kunsterfaring for med de rette metodene kan alle klare det!

Det meste av helgen vil bestå av foredragene gitt av Kadam Bridget Heyes om “Lykke, Visdom, Indre Ro – Buddhisme for det moderne liv”, som begynner lørdag morgen og varer frem til lunsjtider på søndag. Kadam Bridget vil gi oss praktiske og inspirerende råd om hvordan vi i våre daglige liv kan utvikle og beholde et fredfullt og lykkelig sinn.

Med klarhet, humor og eksempler fra dagliglivet vil Kadam Bridget forklare hvordan vi kan lære å kjenne våre egne sinn og dermed også hvordan vi kan gjøre vår positivitet dypere og befri sinnene våre fra negativitet. På denne måten, gjennom å helbrede og transformere sinnet, kan vi leve lykkelige liv i harmoni med både oss selv og andre.

Etter hvert foredrag vil Gen Kelsang Jima lede en meditasjon. Meditasjon gir oss en praktisk metode for å gjøre både vår indre fred dypere, og vår forståelse av foredragene dypere.

Selv om Buddhas lære er 2600 år gammel, visdommen den åpenbarer er tidløs og veldig relevant til våre travle, moderne liv. Den er som en indre vitenskap som forklarer med perfekt klarhet hvordan sinnet vårt fungerer og er bygd opp og tilbyr oss et kraftig verktøy for indre utvikling.

Programmet er åpent for alle uansett erfaringsnivå – og du trenger ikke å være Buddhist for å delta på programmet eller for å dra nytte av det.

Legg til ekstern kalender…