TEEBEE (Subtitles - NO) + Large & Instance

TEEBEE (Subtitles, Metalheadz, Momentum, NO)
Få norske elektronika-artister kan skilte med en slik suksess som Torgeir Byrknes, bedre kjent som Teebee eller DJ Teebee. Han begynte sin karriere som DJ allerede i 1990, og slapp sin første 12” i 1996 på det legendariske Drum&Bass labelet Rugged Vinyl. Etter det ballet det bare på seg med utgivelse etter utgivelse på en mengde labels, som for eksempel Juice, Audio Couture og Creative Source. Han var en av de første ikke-engelske Drum & Bass produsentene som fikk A-liste status innen sjangeren. Etter en rekke utgivelser og to album gitt ut på det vell renommerte labelet Certificate 18, og noen utgivelser på meget legendariske Metalheadz, startet Teebee sitt eget Drum&Bass label, Subtitles, som etter sin oppstart i 1999 har gitt ut over 80 utgivelser.
Teebee’s musikk beskrives som mørk og futuristisk og er sterkt preget av science fiction. Han har heller aldri lagt skjul på at han tidlig ble meget inspirert av andre Drum&Bass pionerer som Photek og Ed Rush & Optical.
Teebee er i disse dager aktuell med nytt materiale sammen med produksjonspartner Calyx, som det ryktes skal slippes over to album, som oppfølger til albumet “Anatomy” fra 2007. Teebee har også gjort en del remixer, og samarbeider med både Jamie Woon og Emalkay.

Som DJ er Teebee uten sidestykke, settene hans lever alltid opp til forventningene, noe som har gitt ham et velfortjent rykte som en av verdens aller beste Drum&Bass DJ’s!

VI GLEDER OSS!

Riot Club Oslo resident DJ’ene som skal varme opp denne kvelden er ingen ringere enn DJ Large og DJ Instance, begge veldreide veteraner som i en årrekke har satt sitt preg på Oslo’s uteliv.

I Sweat Shop blir det andre utgave av Open Decks som skal presentere dere neste generasjon Djs:

Thomas Valentinsen a.k.a ThombA (techno)

- soundcloud.com/​thomba

Simon Jeansson a.k.a Shingles (future garage)

- soundcloud.com/​shingles/​m…

Niels van der Sman a.k.a The Poor Bastard (drum and bass)

- www.mixcloud.com/​thepoorba…

De starter kvelden med dundrende riddim, så ned og igjennom framtiden, så opp igjen til lalaland…. det kommer til å bli en tung, dyp og heftig aften:)

Alle Open Decks´ gjester har fri inngang før kl.00.00. Send full navn til [email protected]. Merk: Open Decks

RIOT CLUB OSLO & Open Decks – THE VILLA
Fredag 13. Januar – Kl. 23:00-03:20
Cc: 100,- ID: 23.

web:
rolldabeats.com/​artist/teebee
myspace.com/​teebeesubtitles
​subtitlesmusic.co.uk/
instance.no
myspace.com/​monkeyandlarge
thevilla.no

Legg til ekstern kalender…