Yogavår med Ida og Ida

Velkommen til ny yogavår med Ida og Ida!

Vi starter opp igjen i uke 7 og kursrekken går over 12 ganger.

Dette kurset passer for deg som allerede har litt kjennskap til yoga og de mest grunnleggende stillingene. I år vil timene bestå av både asanas og sittende meditasjon.

Hvor? Torsdager på Unity-senteret i rom 606 kl 19-21.

Pris: 1600 kr (1300 for studenter)
Kontonummer er 1594 18 73445, merk med navnet ditt og kurs.
Ønsker du faktura, send oss en melding med email, fullt navn og adresse.

Yoga med Ida og Ida tar utgangspunkt i Anusara og yogaworks sin tilnærming til yoga. Det blir lagt vekt på å gjøre yoga som er godt for kroppen hvor vi søker å finne en riktig balanse i alle stillinger. Med en kombinasjon av yogafilosofi og egne erfaringer ønsker vi å gi timer som vil balansere og inspirere deg, at det skal gjøre godt for kropp og sjel. Timene vil baseres på enkle og universelle, biomekaniske prinsipper for hvordan du bruker kroppen og energien i yogastillingene. Disse prinsippene virker i alle stillingene, de gjør deg bevisst på hvordan du utfører hver enkelt stilling og gjør det lettere for deg å utføre krevende stillinger på en trygg og effektiv måte. Viktigheten av pust og grunnleggende teknikk i de enkelte øvelser blir satt sammen i dynamiske flyt-sekvenser. Det er ingen fast rutine på rekkefølgen av stillingene, men vi begynner med lettere øvelser som varmer opp hele kroppen, og beveger oss mot mer krevende (ikke nødvendigvis vanskeligere) på slutten.

Vi har fokus på pust, meditasjon og bevegelse, samtidig som vi bruker teppe, blokker og stropper som hjelpemiddel for å gjøre yogastillinger mer tilgjengelige på en god måte. Gjennom en kombinasjon av meditasjonsøvelser, styrketrening og fleksibilitetstrening blir du bedre kjent med din egen kropp og ditt sinn.

Første delen av kurset vil holdes av Ida Helene, da Ida Sigrid er i Thailand og tar en yogalærerutdannelse. Hun kommer tilbake til Norge i starten av mai.

Vi gleder oss til å å praktisere yoga og ha det gøy med deg!

Ring eller send mail hvis du lurer på noe.

[email protected]

980 62 952

Lange pust fra Ida og Ida

Legg til ekstern kalender…