Julie & The New Favorites

[Bilde]

Julie & The New Favorites er et ungt bluegrassband med base i Trondheim; og de har de siste 5 årene markert seg som et sterkt liveband på festivaler over hele Europa. Etter flere år med coverlåter og tradisjonelt materiale satser gruppen friskt med plate med bare egne låter i sommer!

Musikken er akustisk bluegrass med flerstemt vokal; ispedd innflytelser fra jazz, rock og irsk folkemusikk. Bandet satser knallhardt på sjarm og tempo, og går for å være et av de raskeste i sitt slag i Norge!

Bandets medlemmer har bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim, men de siste årene har bluegrass-interessen tatt overhånd. I høst reiste Magnus og Aksel til USA og spilte konserter på prestisjetunge festivaler som Watermelon Park Bluegrass Festival og IBMA (International Bluegrass Music Awards).

“Et av de beste nordiske bluegrassband jeg har hørt!” – Arne Sørensen, Bluegrass-music Denmark

«De (JATNF) erobrer Brukbar på et blunk, og er noe av det mest sjarmerende jeg noensinne har sett. …de leverte noe nærmest avhengighetsskapende» – Camilla Hellum Foyn, Icon Music Mag

Lytte kan du gjøre her

Julie & The New Favorites er:

Julie Moe Sandø – vokal, Magnus Wiik – banjo, mandolin, dobro og vokal, Espen – gitar og vokal, Aksel Jensen – kontrabass og vokal.

Legg til ekstern kalender…