Oðeon på Parkteatret (Release)

Tirsdag 28. februar er det endelig klart for release av Oðeon sin etterlengtede debutplate, “Beauty In Bloom”!
Releasen vil finne sted i et av Oslo sine flotteste konsertlokaler, Parkteatret Scene.

Support: Line Kåsa

Oðeon er:
Stian Eriksen på vokal, gitarer og banjo.
Frode Flatland på trommer, perkusjon og harmonier.
Anders Hofstad Sørås på pedal steel, gitarer, mandolin, banjo og harmonier.
Med seg denne kvelden har de Andreas S. Løwe på tangenter og effekter, og Jo Berger Myhre på bass.

Om Oðeon (for de spesielt interesserte):

“Bandet Oðeon er et nytt og friskt innslag på den norske musikkscenen. Trioen har, med sine folk-, pop- og rockinspirerte låter, blitt sammenlignet med storheter som The Band, Sufjan Stevens og Ryan Adams.

I februar 2012 slipper Oðeon debutplaten ”Beauty in Bloom”. Låtene ”So Sweet Love Seemed”, ”Mistress” og ”All I`ve Got” har allerede fått spilletid på NRK P3, bl.a. som Ukas Urørt og Urørt anbefaler.

Medvirkende på ”Beauty in Bloom” er produsentene Morten Martens og Lars Klokkerhaug – begge vinnere av Spellemannspriser.

Oðeon lager musikk for de nysgjerrige og lydhøre. De utfordrer og inviterer lytterne inn i et uforutsigbart landskap. Det er nedstrippet, sårbart og vakkert i det ene øyeblikket, – stort, intenst og suggererende i det andre.

Oðeon har en filosofi om at en god låt er en gjennomarbeidet og tidløs låt, noe som resonerer i deres detaljrike lydbilde, fokus på låtskriverkunsten og deres formidlingsevne. Tekstlig har Oðeon en egen evne til å se det store i livets små hendelser, der mennesket skildres på sitt svakeste, og på dets sterkeste.

Oðeon ble til i Kristiansand da Frode Flatland (Seljord) sluttet seg til prosjektet som allerede var satt i gang av Anders H. Sørås (Halden) og Stian Eriksen (Nittedal). Siden har de spilt på flere av landets store og små scener, varmet opp for navn som Thomas Dybdahl og Vamp, og høstet lovord fra arrangører og publikummere. Etter flere år i undergrunnen, gir de nå ut sitt debutalbum ”Beauty In Bloom”."

Oðeon er:
Stian Eriksen- vokal, akustiske og elektriske gitarer, banjo
Frode Flatland- trommer, perkusjon, akustisk gitar og harmonivokal
Anders Hofstad Sørås- gitarer, mandolin, banjo, pedal steel, harmonivokal

Legg til ekstern kalender…