Bach for barn

Hvem var mannen bak musikken? Publikum blir kjent med komponisten Johan Sebastian Bach med 13 barn og to ekteskap, han som var venn med konger og fyrster, som ble kastet i fengsel for sin stahet og ble bejublet for sin musikalske genialitet.

Hans kone Anna Magdalena har fortellerstemmen i forestillingen, og gjennom skildringer og karaktertolkninger vil vi bli kjent med Bach. Forestillingen er energifull og fargerik i tidsriktige kostymer og portretterer Bach gjennom teater, fortelling, dans og orgelmusikk.

Domorganist Kåre Norstoga, en av europas fremste konsertorganister og skuespiller Liv Marie Skaare Baden er utøverne i Bach for barn og bekler rollene som Bach selv og hans kone Anna Magdalena. I tillegg møter vi en fornærmet hertug, en pertentelig fransk danselærer, en kjæreste med behov for regulering, en treg og tunghørt menighet, en misunnelig storebror, hans barn og andre karakterer Bach møtte på sin musikalske vei fra en liten by i Thüringen, til stillingen som musikkdirektør og kantor i Leipzig i Tyskland.

Legg til ekstern kalender…