RADIO NOVA 30 ÅR: LINNEA OLSSON (se), MATHIAS STUBØ BAND og KAKKMADDAFAKKA

Torsdag 15. mars har vi lagt til Parkteatret, og det blir en musikalsk kveld for Kinderegg-generasjonen som liker å få med seg tre ting på én gang. Først ut er svenske LINNEA OLSSON som slapp debuten sin “Ah!” 15. februar og som spilte på by:Larm. Deretter sagnomsuste MATHIAS STUBØ BAND, tenåringen som blander elektronika og jazz på en måte som får Moldejazz til å gjøre varmt i buksa. Vi vil også! Avslutningsvis har vi henta inn partyband nummer 1: KAKKMADDAFAKKA.

[Bilde]

LINNEA OLSSON (se)

For å bevise at Bernhoft faktisk er døll på loop har vi booket inn Linnea Olsson til jubileumet. Med cello og vokal har Olsson imponert Ane Bruns publikum på en 6 uker lang turné nylig, og hun spilte også på by:Larm i år. Oj, også slapp hu det fantastiske debutalbumet “Ah!” nettopp!

[Bilde]

MATHIAS STUBØ BAND

Mathias Stubø har seilet opp som et av Norges kanskje aller største musikalske talenter det siste året. Både under navnet Proviant Audio og som Mathias Stubø Band har han imponert musikkjennere, særlig med albumet “1979″ fra i fjor. Nytt album ventes i april, men før den tid skal Mathias og bandet vise seg fram på Parkteatret torsdag 15. mars.

[Bilde]

KAKKMADDAFAKKA

Det er ingen vi heller ville ha til å toppe kvelden vår på Parkteatret torsdag 15. mars under jubileumet vårt. Kakkmaddafakka må nå kunne regnes som et av de aller best etablerte og mest suksessfulle bandet fra 00-tallets bergensbølge, noe deres umåtelig store popularitet i Tyskland står som et bevis på. Fjorårets album “Hest” har gjort Kakkmaddafakka til kjendiser i Europa, selv om deres legendariske liveshows kunne gjort samme nytten alene.

Legg til ekstern kalender…