Stuntman Sue

Oslo-baserte Stuntman Sue spiller heit riffbasert rock som sparker baller, og som samtidig ivaretar progressive elementer og pop. Bandet elsker å eksperimentere med sjangre i den stadige søken etter rock som slår deg i magen samtidig som den pirrer den musikalske gane. Live er bandet energisk og tett, med en karismatisk frontfigur som svir arr på netthinna di.

Bandet har spilt inn et par demoer og holdt en rekke konserter i Akershus og Oslo, blant annet for fulle hus på Garage og Gamla. Stuntman Sues største prestasjon så langt er å stikke av med seieren i Romeriksmesterskapet i Rock 2010.

”….Vinnerbandet i klassen over 20 år var til tider i sin helt egen klasse (…) Musikken var sømløst variert, og blandet riot girl-punk, hint av basslinjer fra Tool, funk og rock, til et genuint og herlig lydbilde.” – Romerikes Blad

Stuntman Sue har det siste halve året hatt fødsel og ammepause, og har i denne konsertpausen brukt tid på å finpolere uttrykket sitt. I tillegg har de rykende ferske låter, mastret i legendariske Abbey Road Studios. Bandet er nå tilbake – sterkere enn noensinne.

Legg til ekstern kalender…