PING - Releasekonsert


I en tid hvor de røde gjør som de blå, de blå gjør som de brune og de brune gjør – som tidligere – akkurat det som passer dem i øyeblikket; når mayakalenderen ubønnhørlig nærmer seg slutten – da er det kanskje på tide å bytte almanakk?

En tid tilbake så vi, ikke bare én, men en hel gjeng som gikk ubesværet på vannet. Riktignok var dette på Frognerkilen vinterstid, men du begynner å skjønne tegninga her.

De etablerte sannheter er på flyttefot og dette medfører at dagligdagse, men tilbakevendende spørsmål må revurderes. Hedonisme eller Fedonisme? Botox eller niqab? Kvinner eller baren først? Regnjakke, solkrem eller begge deler? Bunad eller stønad?


Dette og mange andre spørsmål vil du ikke få svar på når du hører på Pings fjerde album “The Hurricane Spoof”. Ei heller vil disse tema prege slippekonserten på John Dee, lørdag 28. april.

Det vi derimot kan tilby er eventyrlig musikk til dine grublerier. Glamourfri og ubeskjeden åndsberikelse i form av rytme- og melodibasert sonus.

Et og et halvt år er gått siden Ping sist opptrådte i Oslo og enda lenger siden forrige utgivelse. For anledningen stiller vi derfor med stryke-, blåse- og utvidet rytmeseksjon.

I tillegg kommer plateaktuelle Missdavinalee (UK) flygende ens ærend for å varme opp deg, ærede publikummer. Før og etter konsertene vil dessuten Jono El Grande og Professor Snublefot spille musikken du ellers ikke får muligheten til å nyte ute på byen.

“The Hurricane Spoof” utgis på det myteomspunnede plateselskapet Brown Lagoon Records. Plata er mixet av Roald Madland og mastret hos legendariske Cutting Room. Igjen har vi vært så heldige å få Christer Karlstad til å male cover og ubetalelige Martin Kvamme til å gjøre design. Med andre ord Ping Par Excellence. “The Hurricane Spoof” blir å få kjøpt på gatefold vinyl, cd og digital nedlasting.

missdavinalee.com
jonoelgrande.no
christerkarlstad.com

Legg til ekstern kalender…