Josah

Josah er en supertrio fra Vestkysten av Norge. Siden starten har bandet bygget en solid fanskare i Norge og de sørger for å formidle egenprodusert Pop og Rock ut til folket. Bandets humoristiske sirkus aktige image gjenspeiler den smittende spillegleden og den musikalske galskapen til de tre musikerne. Med et godt knippe låtskriver brillians, spilleteft og sceneshow er Josah å betrakte som den komplette trio som får deg til å nikke anerkjennende. Josah kretser i en kreativ bane rundt jorden i sine sirkusdrakter og er klare for landing hvor enn det måtte finnes mennesker som ønsker å oppleve noe spennende.

Alle de tre karakterene i Josah er musikalske trollmenn og livslange klovner kjent for å trollbinde enhver som lytter til musikken- som lett beskrivende er gledesfylt, orgasmisk, tidløs og magisk! Jonas med sin magiske telecaster, Sindre på sitt fire strengs vidunder og Joachim på tordnende trommer. Skaff en billett, få et kick!

“Av og til oppstår det man kan kalle supergrupper, og en slik konstellasjon kan man kanskje kalle moldebandet Josah” – Romsdals Budstikke

“Sofistikert og småskranglete sirkuspop” – Musikkpraksis

Bak maskene:

Sindre Klykken – Bass & Kor

Jonas Høgseth – Gitar & Vokal

Joachim Orvik – Trommer & Kor

Hjemmeside

Legg til ekstern kalender…