Blått Lerret - onsdag 18. april -presenterer tre høstfilmer: Flukt, Som du ser meg, Til undommen.

[Bilde]

Onsdag 18. april er Blått Lerret tilbake med tre kommende høstfilmer: Roar Uthaugs nye spillefilm «Flukt», Dag Johan Haugeruds tragi-komedie, «Som du ser meg», og Kari Anne Moes kinodokumentar «Til Ungdommen»..

Mer om filmene:

Flukt – regi: Roar Uthaug

I sin nye film Flukt frister han oss med mettet handling fra en mørk epoke av norsk middelalder. Vi følger to jenter på flukt gjennom et svært og dramatisk landskap, omgitt av fare på alle kanter. I hovedrollen møter vi Ingrid Bolsø Berdal, kjent fra en rekke norske filmer siste tiden.
Både regissør og skuespiller vil være tilstede på arrangementet.
Filmen får norsk kinopremiere september 2012.

Som du ser meg – Regi: Dag Johan Haugerud

Regissør og manusforfatter Dag Johan Haugerud har med sine prisvinnende kortfilmer vist et skarpt blikk for det uventede i dagliglivet. Hans historier bringer til lerretet en forfriskende blanding av tragedie og komedie. Som du ser meg er intet unntak i så måte og omhandler tre kvinner som alle har en liten brist i personligheten og som alle rammes hardt i det deres særegenheter møter dagens lys. Som du ser meg er en tragikomedie om menneskelig svikt. Filmens regissør og skuepilllere vil være tilstede på arrangementet.
I hovedroller finner vi bl.a.: Henriette Stenstrup og Ane Dahl Torp. Filmen får norsk kinopremiere september 2012.

Til Ungdommen – regi: Kari Anne Moe

Til Ungdommen er dokumentarfilmen som skildrer generasjonen som formes for livet av 22. juli 2011. Filmen handler om fire ungdommer vil gjøre verden til et bedre sted. Sommeren 2011 endrer alt seg. For alltid. De er i ferd med å forberede seg til høstens valgkamp med intens debatt-trening og 21. juli reiser de med båten til Utøya. Så hender det noe som forandrer alt for alltid. Oslo og Utøya rammes av terror.

Programleder for Blått Lerret er Silje Riise Næss / Kalle Løchen.
Dørene åpner kl. 19.30. Programstart kl 20.00.
DJ & bar hele kvelden.

Blått Lerret er et månedlig filmarrangement på Parkteatret Scene i Oslo. Arrangementet er forøvrig støttet av Norske film- og tv- produsenters forening, RUSHPRINT, Storyline Studios og S-film v/ Film&Kino. Produsent er Arild Støfring, Filmevent. Norsk filminstitutt er ansvarlig produsent.

For mer info, se vår facebookside eller www.blåttlerret.no

Legg til ekstern kalender…