Lukas Graham (DK)

[Bilde]

Den unge soul-kometen og hans band er godt i gang med en imponerende lang turnè rundt i det danske land. Lørdag 28 april kommer de hit til Oslo. De har nylig ferdigstillt sitt debutalbum som bærer tittelen ”Lukas Graham” og som kommer ut 26 mars på Copenhagen Records. Albumet er produsert av en ny lovende produsent som går under navnet Backbone. Albumet inneholder radiohittene ”Ordinary Things” og ”Drunk In The Morning”. Utover disse to sangene er det snakk om soul på høyt internationalt nivå og tekster som ikke høres hver dag i skandinavisk musik.

Slik beskriver Lukas albumet selv:

“De kan forvente en masse, hehe. Der er en masse følelser involveret, hvis du spørger mig. Vi går fra glade poppede numre til melankolske sange. Det er vel bare et udsnit af en 20-årig mands liv, følelser, drømme etc. Det er god musik og velskrevne sange blandet med en smule humor og en masse voksen sex.”

Selv også coveret til dette albumet skiller seg ut fra mengden. Det er laget på bakgrunn av bildet ”Damen Med Flaskerne” – et maleri malet af kunstneren Lars Helweg, som nogle måske har set før, da det hænger på Cafe Wilders på Christianshavn i København.

Legg til ekstern kalender…