Charlotte Thorstvedt & Nils Noa // Sweat Shop: Room 101 (Anwars bursdag)

[Bilde]

Hovedrommet: Nils Noa & Charlotte Thorstvedt

Sweat Shop: Room 101: DJ Subway, Dj Roman & Ars Dada

Resident Nils Noa inviterer med seg Charlotte Thorstvedt til en session i hovedrommet. Charlotte har nettopp gitt ut sitt første album på Universal og fått gjennomgående gode tilbakemeldinger ifra pressen. Og ikke minst motbeviste hun mang en journalist som var forutintatte med et gjennomgående stabilt album.

www.charlottethorstvedt.com…

www.charlottethorstvedt.com…

www.facebook.com/djnilsnoa/…

Første ROOM 101 ble arrangert på The Villa lørdag 12. Januar 2007, og har etter oppstarten holdt seg fast der i 5 år i år.
Fokuset ble tidlig satt inn på å booke og representere det Oslo har å by på av DJ’s når det kommer til breakbeat basert undergrunnsmusikk (les. drum&bass, jungle, hardcore, breakbeat).

Listen over DJ’s om har spilt på Room 101 siden oppstarten er lang, men vi kan jo nevne noen; Tech, Paul Chanel, Large, PsychoFreud, Olanskii, Ronny Rabalder, Harold Lloyd, Drunkfunk… listen er lang.

Denne kvelden skal vi ikke bare feire Room 101’s 5 års jubileum, men også at bakmannen, DJ Subway aka. Anwar Bitár faktisk har bursdag, han fyller 32 år!
Etter over 15 år som drum&bass og jungle DJ, har han blitt en ambassadør for sjangeren, og går også under kallenavnet The Dark Soldier, noe han gjør seg fortjent til med sine til tider ganske mørke og harde sett.

Denne kvelden er det duket for en real fest, ikke bare skal Subway spille selv, men han har booket inn to fremadstormende artister som også skal spille. Ars Dada er mannen bak Oslo Break Fest, og er kanskje Norges mest produktive elektronika-artist. Han har lovet å ikke drepe gulvet med sin frenetiske breakcore denne kvelden, men han kommer garantert til å dra på med tung drum&bass. Gjest nummer to er DJ Roman, et friskt pust fra England, som flyttet til Norge pga. kjærligheten. Denne mannen er kongen av mash-ups! Kommersiell pop blir blandet med selvproduserte beats, og resultatet er skremmende effektivt.

Kom tidlig, og få med deg en kveld du sent vil glemme!

www.thevilla.no CC:100 ID: 23

Legg til ekstern kalender…