*** GET DANCY! FYLLER FEM ÅR! *** LIVE: DEATH BY UNGA BUNGA og DISASTER IN THE UNIVERSE

Okei, folkens.

Nå fyller vi jaggu fem år, og hvilken vital jubliant vi er. Forrige Get Dancy med Love Antell var en våre beste gjennom tidene, med over 600 glade dansere gjennom dørene i løpet av kvelden. Vaktene kunne melde om at dere er et kjedelig publikum, ikke en eneste person lagde noe bråk! Pent jobba.

Men altså, lørdag 2. juni, på selveste Musikkens Dag, da fyller vi 5 år. Vi planlegger litt av hvert, men tar gjerne i mot forslag til liveband, pynt, farge på jellyshots og andre aktiviteter dere kunne tenke dere i anledning bursdagen. Den eneste grunnen til at vi fyller fem år er jo alle dere gærninger som kommer og danser dere gjennomsvette måned etter måned!

**NYHET!!!**TO LIVEBAND!!!***
Siden vi fyller år har vi booket dobbelt så mange band som vanlig: To band! Gled eder til dette:

DEATH BY UNGA BUNGA
Gjør deg klar for et realt rockesjokk når DBUB entrer scenen på Parkteatret. De unge rockerne i Death by Unga Bunga fra Moss har de siste årene gjort seg godt bemerket i Norge med hundrevis av intense konserter og debutplata ”Juvenile Jungle” fra 2010. Debuten fikk glimrende skussmål i en rekke aviser og førte til et lite gjennombrudd for bandet. Den splitter nye platen, The Kids Are Up To No Good, består av 13 kvalitetsrockelåter med elementer av punk, garage, soul, power pop og surf. Tekstene handler for det meste om akkurat det slik musikk skal handle om; jenter, rus og dansing.

Hør her:
http://soundcloud.com/jansen-plateproduksjon/death-by-unga-bunga-i-wanna-go

DISASTER IN THE UNIVERSE
Disaster In The Universe og deres nye singel Beach House er i ferd med å ta Norge med storm! Lørdag 12. mai åpnet de Gullruten på TV 2 for nesten 1 million seere, P3 har utropt “Beach House” til årets sommerhit – og denne uken ble de også radiolistet i Sverige! Du ser dem på blant annet Hove og Slottsfjell i sommer, men først ser du dem på Get Dancy.

Sjekk ut Beach House her: http://www.youtube.com/watch?v=5kPWEkXuk-s&feature=relmfu

Så kom ut, kom ned, og vær med å legge grunnlaget for fem nye år i dansens tjeneste!

Simen & Kristine

Legg til ekstern kalender…