THE LUCKY BULLETS SLIPPFEST + Burlesque show by DeVilina Midnight + Rock ‘n’ Roll Djs The Ship O'Hois

[Bilde]

The Lucky Bullets er en vilter Rockabilly kvartett godt plantet i den autentiske 50 talls delen av sjangeren. Fire menn med hvert sitt kaliber av stil, råhet, rytme og anslag. Men ikke tro det er tilgjort. Allerede i tidlig alder lot gutta seg inspirere av den tidlige hillbillyen og den ville rockeren, og det fra hver sin del av vestlandet. Det var ikke før i 2006 de møttes i Oslo, først som trio – som senere ble fire. Oppskriften lå der, gutta er Rockabilly hele veien og låtene er like ferske som de nypressa dressene deres.

Med en tilnærming til den autentiske lyden få musikere tør å utforske har de skapt en sound som sender deg tilbake til en tid mange av oss ikke har opplevd, men som gir deg en følelse av at du faktisk var der da det skjedde. Og hører man på låtene skulle man nesten tro de var sinte menn og overlykkelige gutter på en og samme tid. Med dette har de gått fra å være et velkjent undergrunnsband på Europa sin rock n roll scene, til å bli en varmblodig kvartett for folket, og dermed tatt med seg musikken sin inn på nye scener, scener der man kanskje aldri har tenkt på slik musikk før.

The Lucky Bullets spilte på by:Larm sin største scene i VG-teltet i 2008 og overrasket alle med hvor riktig deres musikkpolitiske ukorrekte sjanger satt hos lytterne. Bandet er din tetteste barbering noensinne og de garanterer en innlevelse på scenen du neppe får se igjen, med mindre du ser gutta flere ganger.

[Bilde]

Før og etter konserten spiller The Ship O’Hois opp til dans!

Legg til ekstern kalender…