Fortellerfestivalen 2012 - BALANSE

FORTELLERFESTIVALEN 2012 – FIRE DAGER MED FORESTILLINGER, SAMTALER, KURS, SYMPOSIUM OG INTERNASJONAL FORTELLERKUNST

[Bilde]

Den niende Fortellerfestivalen i rekken braker løs på Dramatikkens Hus den 24. mai under temaet BALANSE. Så følger fire dager med det beste av muntlig fortellerkunst. Årets festival har noen fantastiske utøvere på programmet.

Noen av høydepunktene i årets sceneprogram er:

  • The Devil’s Violin (ENG), et samarbeid mellom den internasjonalt anerkjente scenefortelleren Daniel Morden og en kruttsterk musikertrio, nå aktuell med den nye forestillingen A Love Like Salt.

  • Den svenske fortellerpoeten Emil Jensen som leverer fortellinger med brodd, humor og varme i skjæringsunktet mellom stand-up, poesi og musikk.
  • Mitt hjem i mitt hjerte, en forestilling av og med mestizo-argentinske Veronica Salinas og
    samisknorske Inga Juuso som på en vakker og gjennomført måte viser hvordan et møte mellom kulturer kan være berikende fremfor å tvinge frem kompromiss.

I tillegg blir det morsomme forestillinger med danske Per Helge Sørensen, Else Kåss Furuseth og opptredener fra Dag Sørås, Christer Torjussen og Svein Tindberg m flere.

balanse
[fra fr, av lat. bilanx ‘med to skåler’]
1 vektstang (system) til å holde noe i likevekt

Fortellerfestivalen arrangeres av Fortellerhuset og Albatrass. Vi samarbeider med Norsk Fortellerforum og Fortellerscenen. Fortellerfestivalen er støttet av Norsk Kulturråd, Fritt Ord, FFUK og Oslo Kommune.

Legg til ekstern kalender…