Dans for voksnes masteringkurs med hjemmehjelp!

Da skal vi endelig ha vårt lenge etterlengta mastering-kurs – med hjemmehjelp!

Kursholderne er de eminente og litt ulike masteringmaestroene John Hegre og Ingar Hunskaar. Begge har lang fartstid i knotteklassen. Hegren mest kjent for støyende kraftfor – deriblant selvsagt en god porsjon Jazkamer. Hunskaar’n har liggi litt tettere på sivilisasjonen, der Kim Hiortøy, Håkon Kornstad og sånne befinner seg.

Kursperioden er 9-16. juni

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

En forutsetning for å kunne være med er at du har eget utstyr og kan bruke det, for det er det du skal bruke! Det trenger ikke være superbra. Det er prinsippene vi jobber med her.
En annen forutsetning for å være med er at du bor i Oslo.
Dette er ikke et kurs i inføring av ulike masteringprogrammer. Du bruker det du vanligvis bruker, som du kan.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tanken er at man skal lære seg noe om dette:

Hva skjer i masteringa? Hvikle prinsipper jobber man etter? Hvis man skal levere en miks til mastering, hvordan er det lurt å lage den, og hva er det lurt å ikke gjøre? Hvorfor gjøres ikke miks og mastering i en operasjon? Og sist, men ikke minst: Hvordan mikse og mastre et opptak på eget hjemmeutstyr?

Planen er slik:

8 deltakere.

9. juni kl 15. Kurset starter med gjennomgang i studio på NOTAM: John og Ingar forteller om hvordan de går fram med miksing og mastering, viser noen eksempler og avmystifiserer alt som har med mastering å gjøre på en-to-tre.

9-15. juni: John og Ingar kommer på hjemmebesøk. Kursingen foregår én til én med praktisk tilnærming, prøving og feiling og diskusjon av metoder og muligheter.

16. juni kl 15: Alle presenterer det de har jobba med, forteller hvordan de har gått fram, hva som var vanskelig, hvordan de løste det og hvilke oppdagelser de evt. har gjort underveis. Her blir det sikkert noen overraskelser, siden alle sikkert hører låta si på andre høyttalere enn de har jobba på hjemme.

Du kan mastre en egen lydfil hvis du vil, eller du kan bytte lydfil med noen andre som er med, eller begge deler.

Hvis du vil være med:

Send en epost til dansforvoksne A gmail.com og fortell litt om sånt som hva du driver med, hvorfor du vil være med og om det er noe spesielt du vil få ut av kurset.

Kurset koster bare 500 kr, men 1500 kr. må være på konto senest 4. juni, ellers går plassen videre til noen på ventelista. Den ekstra tusingen får du tilbake når kurset er ferdig. Det er fordi vi ikke gidder å fylle plassene med folk som ikke gidder å være helt med bare fordi det er billig. I tillegg må du ordne god kaffe til Ingar og tevann til John når de er på besøk.

Legg til ekstern kalender…