Musikkfest på Parkteatret

Vi utvider uteserveringen og steller i stand med utescene og god stemning! Her presenteres et knippe flinke, unge singer/songwriters med et snev av pop og country.

Program:
Kl. 12.00: FORSØKSGYM: Etter et år med pause fra band og fedreland, skal Forsøksgym plukke opp trommestikkene der de slapp etter Underwood i fjor og gjøre noen koselige og energiske gigs i løpet av sommeren. I den anledning starter de med en egen spesialsession for musikkfestpublikumet, uten synth & rytmegitar, da Ane med pinne fortsatt er i England for å bli en gjenomtenkt kvinne.

[Bilde]


Kl. 12.45: EMPTY BOTTLES BROKEN HEARTS: spiller country etter den svært gamle skolen, men puster liv i sjangeren med egenkomponert materiale. Det syvmannsterke bandet består av unge mennesker fra forskjellige musikalske utgangspunkt men som forenes gjennom sin kjærlighet for 50- og 60-talls honky tonk med artister som Kitty Wells, Hank Williams og Loretta Lynn som ledestjerner.
[Bilde]


Kl. 13.30: SIMEN TANGEN: er en singer/songwriter som det siste året har gjort seg bemerket gjennom flere konserter i oslo på steder som Blå, Mono, John Dee og Parkteateret, deriblant oppvarmingsjobber for Lemonheads, Papercuts og Guillemots samt 2 konserter under årets by:Larm. Med seg på scenen har han Silje Høgevold på vokal samt medlemmer fra band som Pirate love og the Lionheart Brothers.
[Bilde]


Kl. 14.15: ESPEN HAUGLAND MOSDØL: slapp høsten 2011 sitt debutalbum “i have wanted to go there” som kan beskrives som lavmelt og stemningsfullt. Med singelen fra dette albumet, “Each other”, ble han i februar 2012 Ukas Urørt. Espen Haugland Mosdøl lager sart og varmende pop med elementer fra folk og country. “Each Other” er en vakker låt med oppløftende tekst og nydelig instrumentering. Musikken stryker medhårs, men har likevel en spennende nerve.

[Bilde]


Kl. 15.00: HEARTFELT: lager energisk elektronisk popmusikk med overraskende vendinger og stadige innblikk inn i hans klassiske univers. Han har stått på scener i LA (på den sagnomsuste klubben Viper Room), London, Berlin og Shanghai og spilt konserter med band som Niki the Dove og Chairlift. I tillegg til popmusikk har Heartfelt skrevet musikk for orkester og diverse ensembler, arrangert musikk for Nils Petter Molvær og KORK og han fikk sin første første symfoni urfremført i august i 2011.

[Bilde]


Kl. 16.00: BRITA LYON: har gitt ut to støypopperler på eget selskap. I september lanseres hennes debutalbum som hun har produsert i samarbeid med den stadig mer anerkjente produsenten Juhani Silvola. Brita har sitt utgangspunkt i singer/songwriter-sjangeren, men valget av bandmedlemmer fører låtene inn i retninger som gir kritikerne vanskeligheter med å sette sjangerstempel på musikken. Med sin debutsingel ble hun høsten 2011 kåret til Ukas Urørt av NRK, og single nr to gikk også rett till topps på Urørts anbefalerliste.

[Bilde]


Kl. 16.45: IDA WAALER: er et ukjent navn likevel en litt kjent artist. Hun har allerede inntatt John Dee og en rekke andre intim scener. Hun har en tilstedeværelse som vitner om alt annet enn en anonym artist. Med sin særegene vokal og gitar byr hun på ett ærlig, selvsikkert og kompremissløst låtmateriale. Vi finner henne utenfor boksen med hendene fulle av ærlighet og et hjerte med et spindelvev av følelser.

[Bilde]


Kl. 17.30: ADAM EATON: er en singer/songwriter fra Melbourne, Australia. Med interesse for skandinavisk musikk kom han til Norge i 2010, hvor han startet opp soloprosjektet sitt. I juli 2011 samlet han sammen bandet og dro til en liten øy på vestlandet for å spille inn debut EP’en ‘You and I and us’. Resultatet er nydelig alternativ country, iblandet folk og pop.

[Bilde]


KL. 18.15: COMET KID: handler ikke så mye om hvem som det handler om hva. Hva som produseres på scenen, hva publikum føler når de hører på. Fare for at konserter også kan inneholde improvisasjon og kleine tanker om kjærlighet. Men poenget er at en konsert skal føles, man skal ikke sitte å tenke at dette kunne jeg like gjerne lyttet til hjemme i stua på et album, heller motsatt, tenk hvis jeg hadde sitti hjemme i stua og gått glipp av denne fantastiske konserten. Comet Kid vil gjerne at publikum skal sitte igjen med den følelsen. Musikken kan beskrives som en slags kreativ pop med en dose soul og atmosfærisk, akustisk chillness! Slapp av, senk skuldrene, slipp kroppen løs og lev i musikken, vær en Comet Kid, land et sted du ikke kjenner deg igjen!

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…