Gourmandlaget lever videre.

Et gedigent festmåltid i en stor og nydelig hage på vestkanten. Seks retter, inklusive klippfisk og helgrillet kje. Alkoholpakke til å følge rettene har vi også, gitt.

[Bilde]

For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig penge. En meny tilberedes av et lite kokkelaug, tidligere ledet av grunnlegger ingvarsk , ofte i et fantastisk hus bak Majorstua tilhørende familien til Kåre.

Nå som Ingvarsk er død følger de to underordnede grunnleggerne 12f og Kåre opp det store dugnadsprosjektet. Dette synes nødvendig, både fordi konseptet er rasende godt og fordi ingvarsk lever med oss i ånden. Det hele vil finne sted i huset og hagen til Kåres familie, siden det var her vi begynte med det aller første Gourmandlaget

Gourmandlaget har alltid vært en dugnad der ingen tjener penger, og alle som deltar kan bli bedt om å bidra med kokklering, servering, rydding eller annet i forkant etterkant eller underveis. I og med at vi er mange som på et eller annet tidspunkt fikk æren og gleden av å kokkelere sammen med Ingvar i anledning gourmandlaget, regner vi med at det er enda flere enn vanlig som føler kallet til å bidra med en rett elle en annen innsats. I all hovedsak er menyen satt, og rettene fordelt. Om du har veldig lyst til å bidra med noe, åpner vi for å at deltakerne kan ta med seg amuse-bouche, det vil si en liten munnfull, som kan serveres mellom de ordinære rettene. Det ville være helt i Ingvars og matgledens ånd.

  • Sted: Konventveien 5.
  • Tid: Aperitiff klokken 17.00, kl 18.00 er første rett på bordet. Måltidene kommer spredt til langt utover kvelden.
  • Pris for matpakke: 300,-
  • Pris for vin/drikkepakke: 300,- , eller ta med egen passende drikke.
  • Vi legger i første runde ut 40 plasser.

FOR Å MELDE DEG PÅ:

  1. Skriv hvilke plasser du tar, antall personer til mat og antall til drikke. Første person melder på slik: Plass nr 1. mat: 1, drikke: 1 . Andre person kan for eksempel melde på slik: Plass nr 2 og 3. mat: 2, drikke 1.
  2. Sett inn pengene på konto 3705.06.22372 senest en uke før arrangementet.
    Vel møtt!

PS. Gitt arrangementets ideelle natur bør folk være forberedt på å hjelpe til med servering og muligens i oppvask.

PPS. Ønsker du varsling om nye arrangementer? Legg brukeren gourmandlaget til som venn (ikke som bekjent).

PPPS. Vi har en regel om at folk må innhente tillatelse for å fotografere deltagerne, og til så å legge bildene ut på nettet. Bilder uten fjes er selvsagt ok. De fleste er medgjørlige, men spør først
PPPPS. Varsle gjerne kretsen, i tilfelle de ikke har blitt venner med gourmandlaget ennå.

Legg til ekstern kalender…