VicEnd 2012

[Bilde]

Valverde, Ida Isax og Moi kommer til Parkteatret med mål om å lage god stemning for en god sak , og for å feire at juli kommer med sommer og ferie og glede!

Valverde er et helt band bestående av én fyr – nemlig Eiliv Fossbakken. Han trakterer de fleste vanlige pop/rock-instrumentene, samt noen uvanlige, og har en forkjærlighet for ting som skrangler litt. På scena er det derimot ikke like lett å spille alt selv på en gang, derfor har Eiliv med seg gode venner som bistår med de armer og ben som trengs for å skape samme lydbilde live som på den nysluppne ep’en Chieftain.

Ida Isax spiller hjerterå poetisk pop, og er en unik, rik vokalist som med skjør nærhet og kraft huker tak i deg og tar deg med til landskap preget av nakne elver og storslåtte tinder. Etter at

Moi vant P3 og Kaizers Orchestras ”Hjerteknuser”-konkurranse, oppdaget hun at hun hadde sansen for å synge på sin egen dialekt, og et nytt musikalsk uttrykk oppstod som følge av språksskiftet. Nå spiller Moi suggerende, melodisk elektropop, og den nyeste singelen hennes ”Syng meg i søvn” har høy rotasjon på norske radiostasjoner for tiden.

Konserten arrangeres av Victoria Rotaract Klubb for ungdom og overskuddet går til ”End Polio Now”.

Legg til ekstern kalender…