ROOM 101 Drum&Bass presenterer: DJ MIRA MARK (no) // DJ SUBWAY (no) //

underskog.no/cache/image/30…

Høsten er her (desverre), men Room 101 kjører videre, og denne kvelden har vi en skikkelig godbit for alle danseglade basshoder!

DJ MIRA MARK (no)
Mira Mark, eller Mira Jeanette Bech-Halvorsen som hun egentlig heter, er et kjent ansikt i Oslo, og har i en årrekke rast fra seg på diverse dansegulv ute i Oslo’s klubbscene. I 2011 Mira fikk øynene opp for Dubstep og Drum&Bass, og etter et kraftig spark bak, begynte hun å prøve seg som DJ. Etter å spilt inn og lagt ut en rekke gode mixer (som dere kan sjekke ut på hennes soundcloud), er det virkelig på tide at hun får prøve seg ute. Dette er Mira Mark’s FØRSTE spillejobb ute – EVER!

Hennes spillestil er veldig energisk og uplifting Liquid Drum&Bass, og hun spiller låter fra artister som Hybrid Minds, London Elektricity, Fred V, Grafix , Chase & Status, Nu:Logic, Seba, Dc Breaks, S.P.Y.

DJ Mira Mark web:
soundcloud.com/miramark/
www.mixcloud.com/mirajeanette/

DJ SUBWAY (no)
DJ Subway aka. Anwar Bitár er grunnlegger og fast DJ i både Riot Club Oslo, og Room 101. Han er også fast medlem av Vikings Champion Sound og Metafusion Soundsystem. Subway’s spillestil beskrives som rendyrket Drum&Bass i alle farger og fasonger, men alltid på hugget og ALLTID med vinyl. Han feiret sitt 15års jubileum som DJ tidligere i år, og Room 101 har faktisk holdt det gående siden 2007, altså 5 år!

DJ Subway web:
www.facebook.com/pages/DJ-S…
soundcloud.com/djsubway
www66.zippyshare.com/v/4588…

sjekk også ut:
www.facebook.com/groups/883…

Legg til ekstern kalender…